El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

21 jun 2013
Concert i CD del Requiem de Faur

El dissabte 22 de juny la Coral Xalest oferirà el seu Tradicional Concert de Final de Curs, aquest any als volts de Sant Joan, i titulat "L'Europa dels Pobles". El concert no es farà al claustre de l'Escola Pia com apareix a les agendes sinó a l'Església de la mateixa escola. El programa estarà basat en cançons populars i tradicionals de diversos països i nacions del continent europeu. El concert és a les 12 del migdia i és gratuït.

Un cop acabat el concert es podra adquirir la gravació del concert en un CD del Requiem de Fauré fet a Igualada editat per la ocasió per 5€. Aquest concert va formar part de la gira que vam fer juntament amb el Cor Albada del'Agrupació Cor Madrigal, el Cor Jove de la Coral Sant Jordi, el Cor Jove Contrapunt de Malgrat de Mar, el Cor Jove Amics de la Unió de Granollers i l'Orquestra de Cambra de Granollers per diverses poblacions de Catalunya.

 

Vés a notícies