El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

30 mai 2011
La Xalest canta Jesucrist Superstar

El proper dissabte dia 4 de juny a 2/4 d'onze del vespre, la Coral Juvenil Xalest ens presentarà la feina feta des del concert de Nadal amb un nucli central, el musical Jesucrist Superstar. Aquest concert representa un canvi respecte al repertori fet fins ara, amb música més moderna i contemporània i un tipus de concert molt diferent al que les corals acostumen a realitzar.

El concert constarà de dues parts; en la primera es podrà gaudir en primer lloc de dues peces que seran interpretades per un quartet de jazz, que acompanyarà a la coral durant tot el concert. Després, la coral i el quartet de jazz interpretaran una obra del compositor igualadí Pol Requesens i Roca i amb text de Francesc d'Assís Requesens i Roca, que s'estrenarà en aquest concert (Escena Èpica), i de dues obres de l'anglès Paul Halley (Freedom trilogy i Jubilate Deo).

En la segona part, la coral que dirigeix en Pol Pastor i Sabaté, interpretarà l'obra central del concert, que és una adaptació del musical Jesucrist Superstar. L'obra, composta per Andrew Loyd Weber, va ser estrenada l'any 1971 a Broadway, però la Coral Xalest presentarà una harmonització d'Albert Folch i Romaní per a cor mixt, quartet de jazz i solista.

El preu de l'entrada del concert serà de 8€ i es compraran directament a la taquilla del teatre.

Intèrprets:

  • Coral Juvenil Xalest
  • Daniel Prat (piano i teclats)
  • Santi Méndez (guitarra elèctrica)
  • Toni Vilaprinyó (baix elèctric)
  • Ildefons Alonso (bateria)- Jordi Tudela (solista)
  • Narrador: Sergi Duch

Director: Pol Pastor i Sabaté

Vés a notícies