El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

09 oct 2011
Inici del nou curs

El passat divendres 7 d'octubre la coral va fer el primer assaig amb les noves incorporacions d'enguany, una quinzena de nois i noies que arriben amb il·lusió i eesperança de trobar-se amb un cor que assoleixi les seves expectatives. Això no sabem si passarà, però el que és segur és que es trobaran en un cor ple d'activitats i concerts adreçats als cantaires i també a la ciutat.

Aquest nou curs el comencem amb força ganes de fer quelcom més del que fem normalment i en aquest primer trimestre ja podreu sentir-nos de moment dues vegades en concert i fent programes ben diferents. El dia 15 d'octubre oferirem el musical Jesucrist Superstar a Santa Coloma de Queralt després d'haver-ho fet a Igualada el mes de juny passat. En un registre ben diferent ens podreu escoltar pel concert de Nadal, que el farem el dissabte 17 de desembre al vespre.

A part d'això cal destacar que la Xalest participarà al Lip-dub organitzat per la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia (JOSA) en motiu del seu 20è anivesari el dia 29 d'octubre.

Vés a notícies