El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

02 oct 2012
Final de curs

Hem acabat un curs més amb un concert al poble de Sant Martí de Tous. Un curs que acaba amb la marxa del nostre director dels tres últims cursos, Pol Pastor i Sabaté. Un curs on hem pogut fer concerts a Igualada, Cubelles, Vilafranca, Barcelona, Tous i Madrid (Espanya), durant el viatge que es va fer durant la Setmana Santa i que vam compartir concert amb un cor jove madrileny.
Hem finalitzat el curs amb un dinar de germanor al poble de Clariana amb els cantaires, amics i familiars de la coral, on hem pogut acomiadar-nos de Pol Pastor, un jove director que ens ha dirigit a molts concerts i que ha fet projectes tan interessants i extraordinàris per nosaltres com la representació del musical Jesucrist Superstar, o el concert de Nadal de 2011, dedicat a Johann Sebastian Bach juntament amb un quartet de metall i l'organista Jonatan Carbó i la participació al seu projecte final de carrera. També cal dir que marxa havent fet créixer la coral fins a superar els més de cinquanta cantaires i fer més concerts que mai. Volem fer públic el nostre agraïment i desitjar-li molta sort al seu camí musical.

Vés a notícies