El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

05 oct 2012
Nou curs i nova directora!

El passat dia 28 de setembre vam iniciar un nou curs de la Xalest. Vam fer un petit assaig i moltes presentacions, les tretze (de moment) noves i joves incorporacions al cor (amb una presència considerable de nois) ila presentació de la nova directora del cor, Ane Ruiz de Gordoa. L'Ane Ruiz de Gordoa és una estudiant de direcció coral de l'Escola Superior de Música de Catalunya que ve del País Basc però que amb poc temps al nostre país i futur estat ja té una trajectòria considerable en diversos cors catalans, i per suposat, bascos. Així doncs seguim amb la idea de tenir com a directors, joves estudiants de superior des de que l'any 2006 Josep Miquel Mindan va agafar les regnes de la coral.

Aquest curs serà força especial i lleugerament diferent als cursos dels últims anys i potser de sempre. Farem dos projectes en el qual podrem cantar amb una orquestra, cosa que no es fa des de l'any 2006 quan la Xalest va participar en el concert de l'African Sanctus a l'Auditori amb les Corals Joves de Catalunya. Un d'ells és un projecte igualadí i l'altre és un projecte organitzat juntament amb cinc corals joves de procedències diverses del Principat en el qual farem una gira de concerts arreu del territori. Dos projectes ambiciosos i de gran interès tant pel públic, poc acostumat a veure cors juvenils en grans concerts i pels cantaries, molts dels quals serà la primera vegada que canten obres d'envargadura notables amb orquestra, solistes i directors professionals reconeguts.

De mica en mica anirem informant d'aquests projeces però també del dia a dia de la coral. I si sou joves que no us heu decidit a venir penseu que encara sou a temps de venir a cantar; divendres de dos quarts de nou a dos quarts d'onze a l'Ateneu Igualadí de la Classe Obrera.

Vés a notícies