El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

24 nov 2012
Concert amb orquestra dins del Festival nima

Després de molts anys sense que la Coral Juvenil Xalest oferís a la ciutat d'Igualada un concert amb orquestra el pròxim 16 de desembre oferirà un concert que ens obrirà a les dates de Nadal. El concert s'enmarca dins del 1r Festival de Música Sacra d'Igualada "Ànima" creat i organitzat per la plataforma per a activitats musicals Contrapunt, una empresa anoienca que promociona la música clàssica i els músics de la comarca.

El concert serà interpretat per l'Orquestra Terres de Marca, la Coral Xalest i el director Josep Miquel Mindan, que fou director de la coral durant tres anys. Es podran escoltar dues obres de compositors francesos de final del segle XIX, l'Oratori de Nadal de Camile Saint-Saëns i el Cantique de Jean Racine de Gabriel Fauré. El concert es durà a terme a l'Església dels Caputxins d'Igualada a les 6 de la tarda del diumenge 16 de desembre i l'entrada és gratuïta.

Vés a notícies