El web Xalest.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant considerem que acceptes la utilització. Tanca

Notícies

26 mar 2013
Concerts i Caramelles

Els passats dies 23 i 24 de març la Coral Xalest va interpretar els dos primers concerts de la gira que està duent a terme juntament amb quatre cors juvenils més de Catalunya i amb l'Orquestra de Cambra de Granollers, el primer a Barcelona i el segon a Malgrat de Mar. Amb un programa de concert sobre compositors de finals de segle XIX francesos i amb el Requiem de Gabriel Fauré com a obra principal. El pròxim concert de la gira serà a Igualada el pròxim dissabte 6 d'abril a les nou del vespre a Sta. Maria. Consulteu l'agenda per a més informació.

Abans, però, la Xalest oferirà un esdeveniment molt més lúdic i festiu: les Caramelles Nocturnes. Una activitat recuperada després d'uns anys sense que la coral fes unes caramelles però amb la novetat que des de fa uns anys es fan a la nit per bars i restaurants del centre de la ciutat. Podreu sentir i veure com canten i fan xerinola a partir de quars de deu de la nit del Dissabte Sant i matinada de diumenge de Pasqua. Bona Setmana Santa!

Vés a notícies